• Favorilere Ekle
100 TEMEL ESER

25.01.2016
24.01.2016
Okulların tatil edilmesine rağmen öğrencilerin ilk karne sevincini yaşamaları için karnelerini verdik.
24.01.2016
22.01.2016
Tekerlemeler çocuklarda hafızayı ve konuşma kabiliyetini güçlendiriyor.
11.01.2016
10.01.2016
Üç Kedi Bir Dilek ''Damda üç kedi: Piti, Pati ve Pus, sırt üstü uzanmış gökyüzünü seyrediyorlar... Peki ne bekliyorlar?
1. Toplamanın bir araya getirme, ekleme ve çoğalma anlamlarını fark eder. 2. Toplamları 20’ye kadar olan iki doğal sayının toplamını bulur, matematik cümlesini yazar ve modelle gösterir.
06.01.2016
BU SINIFTA OKUMA DIŞINDA ÖDEV VERİLMEMEKTEDİR. HER ÖĞRENCİ AKŞAMLARI VE HAFTA SONLARI AİLESİ İLE DÜZENLİ OLARAK KİTAP OKUYACAKTIR.
06.01.2016
05.01.2016
03.01.2016
02.01.2016
01.01.2016
29.12.2015
Hazırlık • Dinlemek için hazırlık yapar. • Yazmak için hazırlık yapar. • Okumak için hazırlık yapar. Sesi Hissetme ve Tanıma • Duyduğu sesleri ayırt eder. • Duyduğu seslerle harfleri eşleştirir. • Dikkatini dinlediğine yoğunlaştırır. • Görsellerden yararlanarak söz varlığını geliştirir. • Resim ve fotoğrafları yorumlar. • Renkleri tanır, anlamlandırır ve yorumlar. Sesi / Harfi Okuma ve Yazma • Ön bilgileri kullanarak okuduğunu anlamlandırır. • Okuduğunu anlamlandırmada görsellerden yararlanır. • İşitilebilir bir ses tonuyla okur. • Rehber yardımıyla okur. • Bitişik eğik yazı harflerini kurallarına uygun yazar. Metin Oluşturma • Sayfa düzenine ve temizliğine dikkat eder.
28.12.2015
27.12.2015
26.12.2015
24.12.2015
• Seslerden heceler hecelerden kelimeler, kelimelerden cümleler oluşturarak yazar. • Duyduğu kelimeleri görsellerle eşleştirir.
23.12.2015
22.12.2015
100 içinde ileriye doğru onar ritmik sayar.
21.12.2015
20.12.2015
İşitilebilir bir ses tonuyla okur.
Miktarı 10 ile 20 arasında olan bir grup nesneyi, onluk ve birliklerine ayırarak gösterir, bu nesnelere karşılık gelen sayıyı rakamlarla yazar ve okur.
15.12.2015
14.12.2015
13.12.2015
İşitilebilir bir ses tonuyla okur.
13.12.2015
12.12.2015
 6  ...

Küçük hanımlar, küçük beyler
Sizin hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız.
Memlekete asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.
Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Anlık